Storlekar

Vi är alla skapta på olika sätt och som du vet så är det inte storleken som räknas, utan det handlar om hur man använder det man är skapt med. Hos oss på kondom.se har vi ett mycket brett sortiment som passar för alla storlekar och smaker.

När man köper en kondom är det viktigt att man är ärlig mot sig själv och köper en kondom som faktiskt passar. Passformen är väsentlig för att uppnå maximal njutning och stimulans, men framförallt så handlar det om säkerhet. En kondom som är för liten kan strama åt runt penisroten vilket inte är optimalt för varken känslan eller komforten, men det kan också leda till att kondomen åker av under samlaget. Om kondomen däremot är för stor blir risken för att den ska lossna mycket högre vilket motverkar hela syftet med att ha på sig kondomen från första början.

Som tur är så behöver man aldrig kompromissa när det kommer till storlekar och passform. Kondomtillverkare runt om i världen är mycket medvetna om att killar är skapta på olika sätt och för att tillfredsställa sina kunder måste man därför erbjuda något som passar för varje individ. Och det är inte bara längden som skiljer sig åt, utan även bredden och omkretsen.

Kondomer kommer som sagt i alla storlekar och former, men det finns även kondomer som kan anpassa sig efter den erigerade penisen. De flesta kondomer som är gjorda i naturgummi kommer med den egenskapen vilket kan vara smidigt, men kan dock ibland vara mindre säkra än vanliga latexkondomer.

Så de bästa tipsen när du ska välja kondom är att vara ärlig mot dig själv och köpa en kondom som är anpassad efter dig och din penisstorlek. Om kondomen känns obekväm bör du fundera över om den är för liten och känner du den inte alls kanske du har råkat få tag i en som är för stor.