Självlysande kondomer

Vi på kondom.se vill gärna slå hål på myten att kondomer gör sexlivet tråkigare och mindre tillfredsställande. Därför vill vi tillhandahålla ett stort utbud av olika och ovanliga kondomer och produkter som faktiskt kan göra sexlivet både roligare och mer intressant, samtidigt som man inte kompromissar med säkerheten. Så här har ni något som kan göra nattmyset lite mer spännande; Självlysande kondomer!

Vare sig du vill överraska din partner, eller bara ha lite skoj så är självlysande kondomer en produkt som garanterat ger lite omväxling i sexlivet. De flesta självlysande kondomerna behöver exponeras för ljus en kortare stund innan den kan lysa i mörkret, men efter ca. en halv minut är det bara att släcka lampan och låta ljuset leda vägen.

Självlysande kondomer finns i olika fabrikat och de flesta skyddar tyvärr inte lika bra som vanliga kondomer. Men det finns dock de självlysande kondomer som är lika säkra som vanliga, så se till att du läser produktbeskrivningen noga så att du hittar något som passar ditt ändamål.

De mest populära självlysande kondomerna på marknaden heter Night Light, och de är även några av de säkraste. Night light använder sig av säkra latexkondomer som är självlysande tack vare en teknologi som kombinerar icke giftigt fosfor och latex som läggs i tre lager för att garantera säkerheten. Det mittersta lagret är det som innehåller pigment av fosfor och de innersta och yttersta är gjort av helt vanlig latex.

Både killar och tjejer brukar uppskatta produkten då den ger lite extra krydda i sexlivet, vilket även gör den till en rolig presentartikel. Så nu finns det inga undanflykter när det kommer till säkert sex! Köp hem dina självlysande kondomer redan idag och förgyll både din och din partners natt! Och kom ihåg, hos oss behöver du aldrig oroa dig över att få hem utgångna produkter.