Omdöme på Lustjakt

Lustjakt Svenska AB

Bolaget bakom försäljningen på lustjakt heter lustjakt Svenska AB. Bolaget är registrerat 2003 och den senaste omsättningen (2015) låg på nära 9 miljoner kronor. De senare året har dock försäljningen varit högre runt 11 miljoner kronor flera under flera år. Lustjakt drivs alltså som ett aktiebolag, med 3 st anställda, och har varit verksam på internet under lång tid. Styrelsemedlemmar är Nicklas och Roland Alm. Du som köpare ska inte behövs känna några tveksamheter inför ditt kondom- eller sexleksaksinköp. Här får du vad du beställer och inom utsatt tid.


lustjakt

Länk till Lustjakt.se

Upplevelsen att handla hos Lustjakt på mobil och dator.
Sidan är snyggt och enkelt uppbyggt med vanligt förekommande uppbygnad och den som handlat på nätet tidigare känner snabbt igen sig och kan göra sina inköp snabbt och utan besvär. De har även en aktiv blogg där de skriver om olika tips och produkter som de vill pusha fram lite extra. Exempelvis onanitips och hur man stretchar för bättre sex. Lätt värt ett besök om man vill lära sig mer om sex och inte bara handla sexleksaker.

Slutgitigt betyg och omdöme på lustjakt är en stark 9 av 10. Varför vi inte ger en 10 i betyg är det alltid finns chans för små förbättringar, lycka till lustjakt hälsar vi på kondom.se

Länk till Lustjakt.se