Knottriga kondomer

Om du är en av dem som tycker att kondomer är tråkiga och minskar den sexuella njutningen så bör du tänka om. Knottriga, räfflade och andra kondomer med textur är specialutvecklade för att tillfredsställa din partner, och vad kan vara mer njutbart än att just tillfredsställa sin partner?

Knottriga kondomer och andra kondomer med textur har upphöjningar främst på utsidan av gummit, men det finns även de varianter som har textur på insidan. Texturen på utsidan hjälper till att stimulera din partner för maximal njutning och texturen på insidan stimulerar även den som har på sig kondomen. Som om det inte vore nog så finns det flera modeller som är specialdesignade med en större topp som påminner om en liten påse, som främst är till för att öka bärarens känsla och komfort, men även för att öka säkerheten. Med specialanpassad form är det större chans att kondomen sitter på plats under hela samlaget.

Kondomen gör sig bra oavsett om man har vaginalt sex eller analsex och ökar både stimulans och njutning. Men som du säkert förstår så är både män och kvinnor skapta på olika sätt, vilket innebär att resultatet kan variera från individ till individ. Därför erbjuder vi ett brett sortiment av kondomer med textur så att du kan hitta den kondom som passar dig och ditt sexliv bäst. Det finns de kondomer med färre och mindre knottror och så finns det de med mycket grövre textur. De med mindre upphöjningar ger så klart mindre stimulans än de grövre, men för vissa är det allt som krävs.

Knottriga kondomer är inte bara ett säkert skydd utan är även specialdesignade för att höja njutningsnivån till skyarna. Priset är något dyrare än för vanliga kondomer, men skillnaden kan göra underverk. Så överraska din partner genom att klicka hem några kondomer med textur och tacka oss senare!