Buttplugg

Det finns många sätt som man kan förnya sitt sexliv på, och något som alla någon gång bör testa oavsett sexuell läggning är buttpluggs. Buttpluggs är en sorts sexleksak som används för att stimulera anus och är något som både män och kvinnor kan njuta av. En buttplugg påminner om en dildo, som många känner till, men de brukar vara kortare, ha en mer konlik form och har dessutom alltid en bred fot för att förhindra att leksaken försvinner in i rektum.

Buttpluggen är inte bara en leksak som förhöjer den sexuella njutningen vid analsex, utan den kan även användas för att vidga musklerna för att underlätta penetration vid analsex. När du ska välja buttplugg och är ny inom området råder vi dig att börja med mindre storlekar och börja med att testa sig fram tills man hittar en storlek som passar just dig. Alla gillar vi olika, vissa gillar stora, vissa gillar små och vissa tycker helt enkelt inte om buttpluggs alls. Något du alltid bör göra när du använder buttpluggs är att använda glidmedel och föra in den långsamt och försiktigt, åtminstone de första gångerna.

En riktig kvalitetsplugg har en slät och jämn yta för att de inte ska skada känsliga områden i rektum, som till exempel slemhinnor. Därför tillverkas buttpluggs ofta av lite mjukare material som till exempel gummi, silikon och vinyl. Dessa material är lagom mjuka för att de ska vara behagliga att använda, men är samtidigt tillräckligt hårda för att leksaken ska vara enkel att föra in. Därför bör du undvika att köpa de absolut billigaste versionerna, då de kan vara tillverkade av annan plast som både kan vara giftig, men också ojämn vilket kan leda till skador i rektum. Här på kondom.se kan du dock alltid känna dig trygg eftersom att vi enbart tillhandahåller kvalitetsprodukter.