Brunett söker KK

Hej! Jag är en brunett på 20+. Jag gillar oskyddat sex och att bli fingrad i fittan. Jag hatar kondomer, spiraler och andra tråkiga skyddsmedel. Varför skulle man behöva skydd om man sköter hygienen? Jag är jättenoggrann med sådant och om du också är det så kan vi knulla mycket skönare utan några jobbiga preventivmedel!

Jag har inte haft vilt sex så ofta, jag har varit tillsammans med några män under åren såklart men då har det varit traditionellt tråkigt sex som har gällt. Gud vad less jag är på det nu! Jag vill knulla på riktigt med någon som likt mig är trött på gamla missionären varje jävla gång man knullar.

Jag vill bli tagen hårt av dig! Grr, sexiga man! Jag ser helst att du är sexig, vältränad och muskulös men det är inget superkrav. Det viktigaste är som sagt att du vill knulla “på riktigt” och inte något mesigt missionären.