Analkulor

Att använda sig av olika sexleksaker är något som kan förgylla sexlivet, oavsett vilken sexualitet man har. För män och killar finns det massor av alternativ, och inte minst analkulor som är en sexleksak som kan se ut på flera olika sätt. Oftast är det kulor i samma, eller olika storlekar som sitter på ett snöre eller ett smalare plaströr. Kulorna förs sedan in i anus där de stimulerar både rektum och g-punkten i prostatan.

Till skillnad från dildos och buttpluggs är analkulor inte speciellt sköna att ha inuti i sig eller att föra in, men det är inte riktigt meningen heller. Analkulorna är designade för att stimulera anus när man drar ut kulorna. Om det är första gången du använder analkulor så rekommenderar vi dig att du tar det lungt och försiktigt och hittar den takt och metod som passar dig bäst.

När man använder analkulor för första gången finns det en del saker man bör tänka på. En av de sakerna är att man alltid använder sig av glidmedel, så att det blir lättare att föra in kulorna utan att rektum tar skada. Ett tips är att använda ett tjockare glidmedel över hela leksaken så att hela täcks och inget rinner av. En annan sak man bör tänka på är att inte använda en leksak där kulorna sitter fast i en nylontråd, de är bland de billigare modellerna och tråden kan ibland göra skada och är dessutom mycket svår att rengöra. Köp en av högre kvalitet så slipper du problem.

Men det är inte bara analkulor med nylontråd som är svåra att rengöra, även andra varianter kan vara svåra att få helt rena. Ett bra tips är att trä en kondom över så slipper du tänka på underhållning av leksaken medan du underhåller dig själv.

Så ta och inskaffa några analkulor och testa något nytt redan idag.